POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Varovanje vaših osebnih podatkov je za naše podjetje izjemnega pomena. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev spletne strani www.oblikovanje-diplomske-naloge.si na prvem mestu. Zagotavljamo vam 100 % varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation).

Namen uporabe vaših podatkov:

  • za pošiljanje elektronskih sporočil v zvezi s storitvami, ki jih ponujamo,

  • za pošiljanje e-poštnih sporočil v zvezi s plačilom storitev.

 

Kadar obiščete spletno stran in brskate po njej, sledimo temu, katere vsebine si ogledujete na naši spletni strani in preko katere naprave to počnete.

Kadar nas kontaktirate prek kontaktnega obrazca na spletni strani, obdelujemo vaše kontaktne podatke. Te podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Preden izberete potrditveno polje, od vas potrebujemo izrecno privolitev, da se strinjate z našo politiko zasebnosti.

Obdelujemo naslednje osebne podatke: kontaktne podatke, kadar nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca; znotraj tega obdelujemo naslednje podatke: ime in elektronska pošta.

Vaše kontaktne podatke (ime, e-mail) nam posredujete sami preko kontaktnega obrazca. Podatke o vašem vedenju na naši spletni strani spremljamo s pomočjo piškotkov, analitike spletne platforme Wix in analitike podjetja Google, Meta Platforms, Inc.

Nekatere vaše podatke je potrebno deliti z drugimi podjetji:

  • Google Analytics z anonimiziranimi IP naslovi (Google Inc.) – Google Analytics je spletna storitev za analizo obiskovalcev spletnih strani, ki jo omogoča podjetje Google Inc. (»Google«). Google uporablja zbrane podatke za sledenje in analizo uporabe naše spletne strani, za pripravo poročil o uporabi naše spletne strani in jih deli z drugimi Google storitvami.

  • Facebook in Facebook Messenger (Meta Platforms, Inc.) uporabljamo za pogovor z obiskovalci spletne strani. Podlaga za obdelavo teh informacij je pogodba, ki smo jo sklenili z vami ob pošiljanju obrazca.

 

Piškotki

 

Imate možnost, da v nastavitvah vašega brskalnika izberete možnost, ki zavrne vse piškotke ali vas o rabi teh obvešča. Za delovanje naše spletne strani so nekateri piškotki nujni, nekatere pa uporabljamo za spremljanje vedenja na naši spletni strani.

Za podrobnejše informacije ali pojasnila se nam oglasite preko elektronske pošte: oblikovanje.diplomske.naloge@gmail.com

 

Hvala za razumevanje.

Podjetje Pika na i